Klantenservice

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

RigoStep Specialist
Telefoonnummer: 058-2045556
E-mailadres: info@www.rigostepspecialist.nl

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag – Vrijdag: 10:00 – 17:30
Donderdagavond: Op afspraak
Zaterdag: 10:00 – 16:00

Vestigingsadres:
Duinstra Vloeren
Skeltedyk 3a
9056 PD, Koarnjum

KvK-nummer: 01091128
Btw-identificatienummer: NL001459286B08

Bankgegevens:
IBAN: NL57ABNA0525207198 t.n.v Duinstra Vloeren
BIC: ABNANL2A

Bestelling en betaling

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden wij de volgende betaalmethodes aan:

  • Ideal
  • Overboeking

Bezorging en verzendkosten

Wij doen ons uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Ondanks onze inspanningen lukt het ons echter niet altijd dit na te komen. Indien producten niet voorradig zijn, kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

€ 5,95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Voor bezorgkosten buiten Nederland kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Garantie en klachten

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het voor dat een bestelling beschadigd wordt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht melding bij ons te maken van een gebrek binnen twee maanden na constatering. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@www.rigostepspecialist.nl. Wij zullen ons uiterste best doen uw klacht naar behoren op te lossen. Leidt dit echter niet tot een passende oplossing dan is het mogelijk dat u een beroep doet op bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retourneren

Bedenktijd/retour
U kunt het door u ontvangen product zonder opgave van reden, binnen 14 dagen retour melden.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket tot 10 kilo. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@www.rigostepspecialist.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retourproduct terugstorten mits het product in goede orde (ongeopend en onbeschadigd) retour ontvangen is. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht dan kunt u gebruik maken van dit formulier.

Product ruilen?
Wilt u het product ruilen? Dat kan binnen 14 dagen. U kunt hiervoor contact opnemen met info@www.rigostepspecialist.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor het retour zenden van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Disclaimer

RigoStep Specialist aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor welke schade dan ook, ten gevolge van, niet tijdig, foutief of incompleet geleverde bestellingen.