Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Om de producten retour te sturen is het belangrijk dat de producten ongeopend en compleet zijn. Als dit het geval is, kunt u het retourformulier invullen en bij het pakket in stoppen. Zie het retourformulier.

Zodra wij het pakket hebben ontvangen, ontvangt u zo snel mogelijk uw geld terug. Dit kan een paar dagen duren. Het geld wordt teruggestort op de rekening waar u ook mee hebt betaald.

Wij verzenden met Postnl. Dit betekent ook automatisch dat we voor een deel afhankelijk zijn van Postnl. Hierdoor kan het zo zijn dat het soms een paar dagen langer kan duren voordat u het pakket ontvangt vanwege de drukte bij Postnl.

Rigostepspecialist.nl zorgt ervoor dat het pakket zo snel mogelijk wordt verstuurd. Mocht het langer duren, dan proberen wij dit aan u door te geven.

Als u bij Rigostepspecialist.nl de Skylt lak besteld, krijgt u altijd component A en B (verharder). De verhouding is het gehele zakje verharder (component B) voor de gehele fles lak (component A). Dus gebruikt u bijvoorbeeld 1⁄2 deel van de lak (component A), dan gebruikt u ook 1⁄2 deel van de verharder (component B).

Ja dit kan, maar alleen wanneer je alle lak in 1 keer gaat gebruiken. Zodra de lak en de verharder met elkaar worden gemengd, begint het verhardingsproces en kun je de lak na 2 – 4 uur niet meer gebruiken. Wilt u meerdere lagen met 1 liter Skylt lak doen, dat kan. Zie hiervoor onze werkwijze van de Skylt lak.

Nee, dit kan dit. De Skylt lak is er alleen maar in een transparante versie. Wel is er een andere manier om een kleur toe te voegen aan het hout en daarna de Skylt lak. Zie hiervoor onze werkwijze van de Skylt lak.

Ja dit kan zeker. Je kan kiezen voor een olie met een kleurpigment. Zo kunt u bijvoorbeeld de Royl Oil 2K in combinatie met een kleurpigment aanbrengen. Deze hoeft niet afgelakt te worden.

Een andere optie is dat je de overlakbare kleurolie met een kleurpigment aanbrengt. Deze kan afgelakt worden met de Skylt lak Original.